IJssalon ’t Koepelbos

Ons Italiaanse schepijs van Toscana..., verslavend lekker!

Iedereen weet wat ijs is. En ijs kun je op heel veel verschillende plekken kopen. Maar ijs van Toscana is heel speciaal. We durven het haast met zekerheid te beweren…, waarschijnlijk vind je het ijs wat je bij ons kan krijgen het lekkerste ijs wat je tot dusver hebt gegeten.

De Toscana ijsmakerij in Emmen

In Nederland zijn divere Toscana IJssalons te vinden. De eerste vestiging werd in 1999 in Emmen geopend. Hier wordt het ijs nog steeds gemaakt. Onze eigen Toscana Piccolo ijssalon werd in 2009 geopend.

Ons ijs

Het ijs van Toscana wordt op ambachtelijke wijze en met veel liefde en passie van de allerbeste natuurlijke ingrediënten gemaakt. Zonder conserveringsmiddelen en elke dag vers. Het ijs is heerlijk romig en vol van smaak. Of lekker fris en fruitig. En er wordt altijd vers fruit in het ijs gebruikt. Je kunt het ijs in verschillende formaten bakjes of hoorntjes bij ons kopen.

Smaken

Natuurlijk vind je bij ons de smaken die bijna iedereen wel lekker vindt. Wat dacht je van aardbei, vanille, chocolade of stracciatella? Of durf jij weleens iets anders te proberen. We hebben zo nu en dan ook ‘gedurfde’ smaken in de vitrine. Drop? Mint? Gember? Rabarber? Speculaas? Amstel Radler? Pannenkoekenijs met aardbeienjam? Je gelooft het soms niet. En probeer zéker het yoghurt lavendelijs of het yoghurt aranciaijs eens. Die zijn héél populair bij onze bezoekers. Tot snel in onze Toscana Piccolo ijssalon!

Iedere dag open

Restaurant 't Koepelbos is iedere dag vanaf 10:00 uur geopend!

Het Koepelbosch

Achter het restaurant ligt het prachtige parkbos Het Koepelbosch. Voor vele uren wandelplezier!

Hertenkamp

Naast het restaurant vind je een drukbezocht hertenkamp. Met damherten, geitjes, eenden en kippen.

Speelbos

Achter het hertenkamp is een superleuk speelbos. Heb jij die prachtige waterpomp met beekloop al gezien?

Mindervaliden

Het restaurant, snackbar, ijssalon, toiletten en terrassen zijn prima bereikbaar voor iedereen.

Afhalen

Snacks bestellen en afhalen in de snackbar? Wij zorgen ervoor dat je bestelling voor je klaar staat!