Werken bij Restaurant ‘t Koepelbos

Werken bij Restaurant 't Koepelbos is leuk!

Restaurant ‘t Koepelbos in Oldeberkoop is niet zomaar een restaurant. Het is ook een snackbar met snacks van hoge kwaliteit. En een ijssalon waar heerlijk Italiaans schepijs wordt verkocht. In het restaurant kun je terecht voor een kopje koffie met gebak en een koele óf warme versnapering na een wandeling in parkbos Het Koepelbosch. En natuurlijk heerlijke lunch- en dinergerechten. Dit wordt allemaal verzorgd door een superenthousiast team.

KOK! 32-40 uur.

Sta jij je mannetje in de keuken? En vind je het leuk om uitsmijters, schnitzels, biefstuk, salades en verse broodjes te bereiden? Kom je ons team versterken met jouw positieve instelling en weet je van aanpakken?

Laat het ons weten via het contactformulier. Restaurant ‘t Koepelbos is een dagzaak, late horecatijden komen bij ons niet voor.

ENTHOUSIASTE COLLEGA'S VOOR DE BEDIENING, DE KEUKEN EN DE AFWAS!

Binnen het team is plek voor nieuwe, enthousiaste collega’s. Heb jij zin in een leuke, dynamische bijbaan? Kom dan bij ons werken. We zijn op zoek naar teamleden voor de bediening van onze klanten, voor het helpen in de keuken en voor het helpen met de afwas.

Lijkt dit je leuk? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier. Dan kijken we samen wat er mogelijk is voor wat betreft uren en dagen. Restaurant ‘t Koepelbos is een dagzaak, late horecatijden komen bij ons niet voor.

Tot snel in ‘t Koepelbos!

Iedere dag open

Restaurant 't Koepelbos is iedere dag vanaf 10:00 uur geopend!

Het Koepelbosch

Achter het restaurant ligt het prachtige parkbos Het Koepelbosch. Voor vele uren wandelplezier!

Hertenkamp

Naast het restaurant vind je een drukbezocht hertenkamp. Met damherten, geitjes, eenden en kippen.

Speelbos

Achter het hertenkamp is een superleuk speelbos. Heb jij die prachtige waterpomp met beekloop al gezien?

Mindervaliden

Het restaurant, snackbar, ijssalon, toiletten en terrassen zijn prima bereikbaar voor iedereen.

Afhalen

Snacks bestellen en afhalen in de snackbar? Wij zorgen ervoor dat je bestelling voor je klaar staat!