Snackbar ‘t Koepelbos

Ooit begon het met de snackbar

Restaurant, snackbar en ijssalon ‘t Koepelbos in Oldeberkoop bestaat zoals de naam al aangeeft uit drie verschillende onderdelen. Met de snackbar is het op deze locatie ooit begonnen, en ook vandaag de dag is onze drukbezochte snackbar nog een belangrijk onderdeel van ‘t Koepelbos.

Assortiment

In de snackbar kunt u alle bekende snacks bestellen. Maar het assortiment van de snackbar van Restaurant ‘t Koepelbos is uitgebreider dan een ‘gewone’ snackbar. Eén van de grote voordelen dat onze snackbar bij een restaurant hoort. U kunt bijvoorbeeld ook vers belegde pistoletjes krijgen. En kleine plates. Dit zijn snacks in combinatie met andere snacks. En voor ons heel belangrijk…, de kwaliteit van onze snacks is heel hoog. Een klein voorbeeld? Snackbars vervangen vaak één keer per week hun frituurolie, wij vervangen de olie twee keer per week.

Terras

Voor de snackbar is een terras waar u kunt genieten van uw snack of uw ijsje. Tussen het hertenkamp en de snackbar zijn diverse picknicktafels te vinden. Vanaf die plek heeft u een fraai uitzicht op Het Koepelbosch achter het restaurant. U ziet ook het grote hertenkamp liggen.

Een snackbar met toilet

Hygiëne staat hoog in het vaandel bij Restaurant, snackbar en ijssalon ‘t Koepelbos. We doen er de hele dag ons uiterste best voor alles zo schoon mogelijk te houden. Ook onze toiletten. Behalve in het restaurant kunt u ook in de snackbar gratis naar het toilet. Oók als u gewoon langs komt fietsen. Daar doen wij niet moeilijk over.

Fietsers, motorrijders en dagjesmensen

We zijn vanaf het fietspad langs de N351 makkelijk te bereiken. Restaurant Het Koepelbos heeft veel eigen, gratis parkeerruimte. Er is voldoende ruimte om uw fietsen of motoren te plaatsen. En voorafgaand aan of na uw snack kunt heerlijk wandelen in parkbos Het Koepelboschhet grote hertenkamp bezoeken of samen met uw kinderen in het speelbos achter het hertenkamp ravotten.

Iedere dag open

Restaurant 't Koepelbos is iedere dag vanaf 10:00 uur geopend!

Het Koepelbosch

Achter het restaurant ligt het prachtige parkbos Het Koepelbosch. Voor vele uren wandelplezier!

Hertenkamp

Naast het restaurant vind je een drukbezocht hertenkamp. Met damherten, geitjes, eenden en kippen.

Speelbos

Achter het hertenkamp is een superleuk speelbos. Heb jij die prachtige waterpomp met beekloop al gezien?

Mindervaliden

Het restaurant, snackbar, ijssalon, toiletten en terrassen zijn prima bereikbaar voor iedereen.

Afhalen

Snacks bestellen en afhalen in de snackbar? Wij zorgen ervoor dat je bestelling voor je klaar staat!